Ce spune premierul Dăncilă despre demisie: Sunt un om responsabil



Premierul Viorica Dăncilă s-a întâlnit, joi, cu pensionarii din PSD, cărora le-a confirmat că nu va demisiona.

Nu-mi voi da demisia atâta timp cât am sprijinul preşedintelui partidului, sprijinul coaliţiei de guvernare şi sprijinul dumneavoastră”, a spus Viorica Dăncilă joi. Declaraţia a fost făcută la Consiliul Național al organizației pensionarilor din PSD, potrivit Pro TV.

Sunt un om responsabil, am fost 9 ani europarlamentar şi am responsabilitatea faţă de cetăţenii României, faţă de dumneavoastră şi de România, de a merge pe drumul drept, de a nu crea instabilitate în ţara mea, pentru că, atunci când creezi instabilitate, părerile venite din extern nu sunt cele care contează pentru ţara noastră”, a mai spus premierul, căruia preşedintele Iohannis i-a cerut de 2 ori demisia.

Eu vreau ca fiecare să vadă în România un exemplu, un exemplu creat de PSD din punctul de vedere al creşterii economice, şi vreau să-mi duc mai departe mandatul, mandat în care dumneavoastră pensionarii, aveţi un rol esenţial”, a mai continuat Dăncilă.

Cred că putem face din România o ţară pe care şi-o doresc atât pensionarii, dar şi copii noştri, o ţară din care să nu mai vrea nimeni să plece, o ţară în care să avem investiţii”, a conchis prim-ministrul.

Comentarii Facebook