Boc amenință Garden Center Group cu rezilierea contractului pentru că nu îngrijesc cum trebuie spațiile verzi

 

Primarul Emil Boc susține că firma Garden Center Group are probleme la întreținerea spațiilor verzi din Cluj-Napoca și amenință cu rezilierea contractului. 

 

Noi am cerut să facă somații în cazul în care constată ... pentru că am avut probleme în cimitir că nu erau ridicate mizeriile de acolo, nu era cosită iarba, nu era asigurat spațiul corespunzător, și le-a spus: ”Băieți, treceți la somații în vederea derulării procedurilor de reziliere a contractului”. Noi am avut RADP -ul înainte și suntem pregătiți să facem lucrarea prin RADP, dacă o firmă, care a câștigat prin decizia instanței să i se acorde dreptul de întreține spațiile verzi, nu face față la exigențele Clujului. Dacă nu fac față, trebuie să plece. Deocamdată sunt în termenul de grație, dar ori intră în normalitate, ori vor trebui să își caute de lucru în altă parte”, a spus primarul Emil Boc.

 

Garden Center Group a câștigat în 2016 contractul în valoare de 70 de milioane de lei pentru întreținerea spațiilor verzi din Cluj-Napoca. Licitația de atunci a fost contestată, dar, la finele anului 2017, instanța a dat câștig de cauză firmei Garden Center Group, deținută de omul de afaceri Ion Olteanu. Până la soluționarea procesului, spațiile verzi din Cluj-Napoca au fost întreținute de RADP, regia Primăriei Cluj-Napoca și condusă de Ion Pantelimon, un apropiat al primarului Emil Boc. 

Comentarii Facebook