Ce spune Emil Boc despre ”democratizarea” sistemului de alocare a parcărilor din Cluj-Napoca

 

Un clujean sătul să caute și să nu găsească un loc de parcare în preajma blocului său a venit cu propunerea de ”democratizare” a sistemului de parcări din Cluj-Napoca.

 

În esență, el propune existența unui abonament de parcare universal care să îți permită să îți pui mașina pe orice loc de parcare din oraș, cu excepția zonelor 1 și 2. 

 

Inițiatorul proiectului, Daniel Țăpuleasa, l-a întrebat pe primarul Emil Boc cât va primi un răspuns.

 

Am auzit de el și încercăm să îl implementăm de anul viitor, când începem procedurile, pentru că în acest an sunt deja în derulare. L-am dat la colegii de la departamentul informatic să îl studieze și vă vor contacta să vedem dacă este operațional. Vă va contacta serviciul informatic de la mine, ca să intre în detalii pentru a vedea dacă este aplicabil acest proiect sau are nevoie de alte completări. 

 

Apreciez acest gen de lucruri, dar vreau să îmi dea răspunsul cei de la Serviciul informatic, dacă este operațional sistemul pe care l-ati avut. Nu am primit acest răspuns, încă, dar apreciez originalitatea demersului dvs”, a declarat Emil Boc, la postul Napoca FM. 

 

Primarul a mai spus că în câteva luni ar putea fi dat un răspuns clar în privința acestei propuneri. 

 

Petiție online: Să ”democratizăm” alocarea parcarilor in Cluj-Napoca

Comentarii Facebook