Ce modificări APAR în Florești: Tramvai pana in Floresti ?!

 

Primarul Horia Șulea a anunțat o serie de modificări de trafic în comună. 

 

Am avut o noua discutie cu cei de la ISU, ministatia SMURD este gata fizic pt a fi predata. 

 

LIDL va incepe luni lucrul la realizarea benzii de stocare pe Eroilor pentru viraj stanga, prin acoperirea vaii pe primii zeci de metri. De retinut, parcarea Primariei este deschisa pentru public zilnic pana la ora 22.00, intrucat observ ca parcarea celor de la LIDL este neincapatoare. Asa ca decat sa avem blocaj... Ajut NU PE CEI DE LA LIDL, CI COMUNITATEA! Asta asa, sa evitam orice discutii ce nu isi au rostul!

 

Sper ca in 2 saptamani sa intram in teste cu sistemul de semaforizare. 13-15 noiembrie teste, probabil. 

 

Pe SEAP zilele acestea va apare licitatia referitoare la Realizare Drum pe partea de Sud. 

 

Tramvai pana in Floresti ?! Da e posibil. Doar ca intai va trebui sa avem variante de trafic intrucat Avram Iancu ar urma sa fie un santier. 

 

In alta ordine de idei, avem un audit de la Curtea de Conturi. Am fost cu ei pe teren, la vizualizarea lucrarilor. Sincer, au fost placut surprinsi de ceea ce au vazut. In Floresti, lucrarile de pe hartie se regasesc si in realitate. A da, normal, din dorinta de a aduce confort unele aspecte sunt discutabile. Exemplu, trotuarul de pe Eroilor: lipsesc cateva borduri. Cele scoase pt a face loc alveolelor mijloacelor de transport in comun”, a precizat primarul Horia Șulea, pe Facebook. 

Comentarii Facebook