Ce a scris Ponta pe Facebook, după ce a fost trimis în judecată

 

Premierul Victor Ponta a fost trimis în judecată de procurorii DNA, în dosrul Turcești-Rovinari.

 

Ponta a scris că el este preocupat de guvernare. ”În trei ani România va depăși economic mai multe țări europene - spune FMI! Cred cu tărie că acest lucru este realizabil, prin munca românilor și printr-o guvernare eficientă (și atunci, în 2018, ne vom gândi că nu au fost rele timpurile în care economia crește, salariile și pensiile la fel, absorbim fonduri europene și ajutăm Republica Moldova, iar singura problemă a țării este obsesia unui procuror total neprofesionist în a se afirma în carieră inventând și imaginând fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani)!”, a afirmat premierul, fără să spună ceva direct despre acuzațiile care i se aduc.

 

Procurorii DNA l-au trimis pe Victor Ponta în judecată în dosarul Turceni-Rovinari, alături de Dan Șova, fostul ministru al Transporturilor. 

 

Dan Șova este acuzat de trei infracțiuni de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite pentru altul, fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), evaziune fiscală în formă continuată și spălare de bani. El este cercetat sub control judiciar.

 

Premierul Victor Ponta, la data comiterii faptelor avocat, reprezentant legal al Cabinetului Individual de Avocat ”Ponta Victor-Viorel”, în prezent prim-ministru al României, este acuzat de: fals în înscrisuri sub semnătură privată (17 infracțiuni), complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată și spălarea banilor. 

 

Citește AICI acuzațiile.

Comentarii Facebook