Joi 6 Octombrie

Cazarea unui deputat ne costa lunar 1.900 de euro! VEZI ce alesi clujeni stau la hotel in conditii de lux


Cazarea unui deputat, la un hotel de lux din Bucuresti, ne costa lunar 1.900 de euro, in conditiile in care "alesii" stau in capitala de luni pana miercuri seara.

 

VEZI SITUATIA CAZARII DEPUTATILOR

 

Potrivit realitatea.net, pretul cazarii deputatilor ajunge la cinci milioane de euro pe an. 159 de alesi locuiesc in camere de patru stele in complexul Centre Ville, din Bucureati.

Directorul hotelului Radisson Blu, cel care a preluat ai complexul Centre Ville, a declarat ca pretul unei camere variaza intre 2.200 ai 4.000 de euro pe luna.

 

Deputatii clujeni se lafaie in conditii de lux la hotelul din Bucuresti si, indiferent de culoarea politica, sunt colegi de camera.

 

Intre cei 10 deputati care locuiesc in Centre Ville se numara: Mircia Giurgiu, Petru Calian, Adrian Gurzau (PDL), Horea Uioreanu , Virgil Pop (PNL), Cornel Itu (PSD), Vasile Soporan (independent), Palfi Zoltan (UDMR).

 

Dintre cei 10 deputati de Cluj, numai Daniel Buda (PDL) si Mate Andras Levente (UMDR) locuiesc in alte spatii, potrivit datelor furnizate de site -ul Camerei Deputatilor.

 

In cazul celor 8 deputati de Cluj, cazarea in Bucuresti costa pe luna 15.200 de euro, iar pe an 182.400 de euro.

 

Comentarii Facebook