Cat va fi chiria pe Cluj Arena! Walter a explodat si anunta ca mentine U Cluj la Medias


Consiliul Judetean Cluj a stabilit chiria pentru folosirea stadionului Cluj Arena, dar suma este considerata a fi prea prea mare de catre patronul U Cluj, Florian Walter.

Conducerea U Cluj considera ca suma de 15.000 de euro pe luna plus utilitatile este foarte mare. In plus, CJ Cluj mai cere inca 30% din incasarile obtinute din vanzarea biletelor si 50% din publicitatea de pe noua arena.

In aceste conditii, U Cluj ar putea sa joace in continuare la Medias, unde contractul de inchiriere a stadionului expira numai la finele anului.

Un alt pericol este ca meciul de inaugurare a Cluj Arena, dintre U Cluj si Kuban Krasnodar, din 11 octombrie, sa nu se mai dispute, anunta prosport.ro.

"Prioritatea este sa terminam stadionul, dupa care vom negocia cu domnul Bolchis, desemnat de Florian Walter, contractul de inchiriere. Eu nu stiu sa existe vreun termen pentru predarea dosarului", a declarat presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, facand referire la dosarul de schimbare a locului de desfasurare a meciurilor.

Dinamo Bucuresti plateste 3.000 de euro pe luna pentru stadionul din Stefan cel Mare, iar Rapid 1.750 de euro pentru cel din Giulesti.

Comentarii Facebook