Campanie electorala? Tise s-a luptat cu PSD si PNL pentru aprobarea proiectului "Primul ghiozdan"


Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a dus o lupta acerba cu reprezentantii PSD si PNL din Consiliul Judetean pentru a-si vedea aprobat proiectul privind acordarea unui ghiozdan gratuit elevilor din clasa intai.

Cei mai vehementi au fost consilierii judeteni Dan Canta si Liviu Medrea, care l-au acuzat pe Alin Tise ca vrea sa le dea copiilor ghiozdane pentru a-si face campanie electorala. "Este o campanie populista prin care vreti sa castigati voturi", a reclamat Dan Canta.

In replica, Alin Tise a spus in plen ca va avea grija ca "cei care au votat impotriva sa fie cunoscuti. Le voi face public numele sa stie toata lumea".

Enervat, Pop Teodor Puscas, consilier judetean PSD, a strigat: "Mai bine ne puneti la zid si impuscati. E rusinos ceea ce faceti domnule Tise".

Proiectul initiat de presedintele Consiliului Judetean Cluj a fost votat de 21 dintre consilierii prezenti, in timp ce 11 au fost impotriva.

In total, 4.960 de copii care vor intra in clasa intai in toamna urmeaza sa primeasca un ghiozdan gratuit, care vor contine caiete, creioane, o rigla si un penal.

 

Vezi si...

Campanie electorala? Alin Tise promite cate un ghiozdan pentru fiecare elev care merge in clasa intai

PSD Cluj il acuza pe Tise ca se foloseste de copii pentru actiuni electorale

Vezi ce va contine "Primul ghiozdan" pe care Consiliul Judetean Cluj vrea sa il dea elevilor de clasa intai

Comentarii Facebook