PSD Cluj il acuza pe Tise ca se foloseste de copii pentru actiuni electorale

PSD Cluj sustine ca decizia Consiliului Judetean de a da cadou ghiozdane goale tutoror copiilor care intra in clasa I, indiferent de conditia sociala a parintilor, este de fapt "arhaism electoral".

 

Noi consideram ca demersul presedintelui Consiliului Judetean Cluj este cel mai recent exemplu de diletantism si arhaism electoral, acesta propunandu-si sa distribuie cu doar cateva luni inainte de campania electorala pentru alegerile locale din 2012, unilateral, tuturor copiilor de clasa I din judetul Cluj, indiferent de conditia sociala a parintilor, ghiozdane goale din partea CJ si indirect a conducerii acestuia, la startul anului scolar 2011-2012. Cunoscut fiind faptul ca Tise ºi-a constuit o reala traditie in a eticheta public realizarile CJ Cluj si a le pune sub semnatura personala (Cluj Arena, Aeroportul International Cluj-Napoca), suntem convinsi ca demersul actualului preºedinte al CJ nu este altceva decat o actiune preelectorala.” a declarat Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj. 

 

Consilierii judeteni PSD Cluj vor cere in plen stabilierea unui punctaj in baza caruia sa fie acordate aceste ghiozdane si cu diferenta de buget sa le fie acordate rechizite celor care au cu adevarat nevoie .

 

"Ramane de vazut exact de unde s-a gandit Tise sa ia aceste fonduri din moment ce la solicitarea mea de a creste nivelul alocatiei de hrana din centrele judetene de ingrijire si protectie a copilului, am reuºit sa gasim doar 1 leu / zi in plus fata de suma pe care o aveam iniþial”,  a precizat Mihaela Rozor, consilier judetean PSD Cluj.

 

Vezi si...

Campanie electorala? Alin Tise promite cate un ghiozdan pentru fiecare elev care merge in clasa intai

Comentarii Facebook