Camelia Sălcudean, candidează la șefia USR PLUS Cluj. Hossu: E omul potrivit pentru a creste filiala


Subprefectul Clujului, Camelia Sălcudean, candidează la șefia USR PLUS, la alegerile de sâmbătă. Sergiu Hossu nu candidează și o susține total pe Sălcudean. 

Eu nu candidez pentru ca activitatea de la București nu îmi permite acest lucru. Camelia Sălcudean este omul potrivit, la locul potrivit. Ea conduce de fapt filiala, de când eu am plecat, la București, la Cancelaria primului ministru. A format o echipa cu oameni din PLUS și USR, oameni care știu problemele și care au soluții. Cred că, prin munca din campaniile locale și parlamentare, Camelia demonstrat că este capabilă și chiar a preluat o parte din atribuțiile de copreședinte al alianței USR PLUS Cluj. Cred că e omul care trebuie sa continue munca și sa asigure liniștea necesară dezvoltării pentru anul electoral 2024”, a declarat Sergiu Hossu, șeful Cancelariei primului ministru si copreședinte  al USR PLUS Cluj. 

Conducerea USR PLUS Cluj, din partea USR, este asigurata acum de Radu Chirila, iar din parte PLUS de Sergiu Hossu, dar de sâmbătă se produce fuziunea.

Sâmbătă au loc alegeri si vom avea un singur președinte, care doresc sa fie Camelia, pentru ca eu cred ca are tot ceea ce trebuie pentru a conduce și creste filiala și a deschide noi birouri locale pentru anul 2024, când vrem sa fim prezenți in mai multe consilii locale și în consiliul județean”, a mai spus Hossu. 

Camelia Sălcudean a fost numita subprefect in Februarie 2021. 

Camelia Sălcudean este licențiată în științe economice, a absolvit un master de Managementul dezvoltării afacerilor în cadrul Universității „Babeș Bolyai” din Cluj și mai multe cursuri de specializare în cadrul Institutului Bancar Român.

Camelia Sălcudean a ocupat diferite funcții în cadrul BCR, activând în principal în zona managerială și de contact dintre business și IT, identificând soluțiile optime pentru diferite fluxuri de activitate și având contribuții la dezvoltarea și implementarea unor aplicații informatice bancare. Este secretar general al filialei PLUS Cluj și a fost aleasă consilier local în cadrul Consiliului Local Florești.

Comentarii Facebook