”Bravo mai mincinoși și ticăloși!” - PNL Cluj continuă să dea vina pe Drulă pentru că Centura Metropolitană nu are finanțare. Ce spun clujenii!


PNL Cluj a reînceput atacul la fostul ministrul al Transporturilor, Cătălin Drulă, pentru că acesta nu a inclus Centura Metropolitană în PNRR. Culmea este că PNL și USR PLUS au fost împreună la guvernare, când Centura Metropolitană nu a fost inclusă în PNRR, iar primarul Emil Boc a tăcut.

Drulă, ai scos Centura Metropolitană din PNRR. Ai furat 4 ani de dezvoltare a Clujului. Am fi avut 4 ani să folosim banii din PNRR. Clujenii din trafic îți "mulțumesc" în fiecare zi.

Municipalitatea clujeană, împreună cu comunele Gilău, Florești, Baciu și Apahida au finalizat documentațiile pentru Centura Metropolitană.

Dacă Drulă nu ar fi fost ministru, astăzi se puteau folosi banii din PNRR pentru Centura Metropolitană și nu trebuia să așteptăm alți bani europeni”, precizează Biroul de presă al PNL Cluj. Mesajul a fost repostat de liderii PNL Cluj.

Primul a fost Emil Boc care a dat vina pe Cătălin Drulă, încercând să arunce pisica în curtea altuia de teamă că va fi penalizat de clujeni la vot pentru lipsa acestui drum așteptat de sute de mii de oameni. Centura Clujului nu are acum finanțare și sunt slabe șanse de a avea pe viitor. Studiul de Fezabilitate a întârziat, iar acum nu mai este nicio grabă.

Boc, acuzat că are o administrație incapabilă să facă Centura! Drulă: Centura metropolitană a Clujului e un proiect ÎNTÂRZIAT

Clujului a fost inclus în PNRR cu Metroul lui Boc, dar centura nu avea studiile făcute și a trebuit să fie scoasă, a explicat fostul ministru Cătălin Drulă.

Clujenii au reacționat și i-au taxat pe liberali

De ce nu-i mulțumesc lui Boc si Tișe? Sunt la "butoane" de 15 ani. Acum au găsit un mascarici pe cine sa dea vina. Sa directioneze și sa mascheze incompetenta si marsavia făcută în toți acești ani. Bravo mai mincinoși și ticăloși!

Dar bine mai desteptilor, voi de 16 ani ce faceti?”.

Viceprimarul clujului (PNL) Dan Tarcea a repostat mesajul colegilor lui, iar mesajele clujenilor au fost la fel.

Când aud că doar Drula e de vină pentru nereușitele PNL chiar îmi vine sa râd. E cea mai mare gogoriță pe care pot sa o aud. Nu e devina si pentru ca e seceta?”.

Nu trebuia sa fie gata mai repede studiul de fezabilitate pentru a putea fi inclus proiectul în PNRR?”, a întrebat o clujeancă. ”Centura metropolitana era mai avansată ca si Autostrada Modovei, autostrada care este prinsa in PNRR. SF ul de la metrou nu era gata cand a fost prins in PNRR”, a replicat viceprimarul Tarcea, care nu a răspuns și celorlalte acuzații cu aceeași viteză.

Serios!? Mai jenant de atât nici ca putea fi, ați găsit vinovatul! Asta în condițiile în care o țineți langa cu centura asta din 2017, adică 5 (cinci) ani în care nu ați făcut absolut nimic! Sau știați din 2017 că urmează PNRR-ul în 2021? Penibil, #PNLCluj ! Noroc ca ați găsit pe cine să dați vina pentru ca sunteti niste incompetenți”.

Dl. Dan Ștefan Tarcea, aglomerația de aaaaaani de zile de la intrare în Borhanci, de care știți deja de ceva timp și cu care nu ați făcut absolut nimic atâta timp deși s-ar putea face, tot de dl. Drulă ține? Intrați în niște jocuri extrem de murdare, ați învațat prostii de la colegii dvs din PSD și mi-e că veți avea mult de pierdut dacă veți continua. Dacă prin județele din Moldova și din sud strategiile astea merg, aici nu prea aveți cu cine. Schimbați placa și vedeți-vă de treabă și de proiecte. Stați de vorbă cu clujenii, ascultați-le nevoile și faceți proiecte cu rost și cu cap... Restul e campanie electorală, politică de cel mai prost gust și un can can fără sens”.

Comentarii Facebook