BOMBĂ! Spitalul Regional de Urgență nu poate fi construit la Florești! VEZI motivul

 

Președintele Consiliului Județean (CJ) Cluj, Horea Uioreanu, a anunțat că proiectul construirii spitalului regional de urgență la Florești este în impas.

 

Din păcate, Consiliul Județean nu este în regulă cu acel teren. Sunt încă revendicări acolo. Sunt alocări de terenuri. Dacă cineva v-a spus până acum că lucrurile sunt în regulă cu acel teren din Florești, eu vă spun că nu sunt în regulă. Trebuie să le clarificăm. Am aflat aceste informații în momentul în care domnul ministru al Sănătății m-a întrebat dacă am terenul liber de toate sarcinile și am venit înapoi la Consiliul Județean și am aflat că lucrurile nu stau chiar așa.

Asta înseamnă că mai trebuie luate măsuri, mai trebuie mutați oameni. Am înțeles că este și o biserică ce ar trebui construită pe acel teren. Se pare că lucrurile declarativ au stat foarte bine până la alegeri, din păcate altfel stau acum.

Am în vedere, în urma unei discuții cu UMF -ul și cu factorii medicali, chiar schimbarea locației”, a declarat Horea Uioreanu.

 

Președintele CJ Cluj nu a exclus posibilitatea găsirii unui alt teren pentru această construcție, care ar putea să înceapă cel mai devreme în 2014.

 

Terenul de la Florești, unde a funcționat unitatea militară, a fost ales de fostul șef al CJ Cluj, Alin Tișe, fiind obținut de la Ministerul Apărării Naționale.

Comentarii Facebook