Alin Tișe elogiat de un consilier județean: Strategia județului e trofeul PDL și al lui Tișe VIDEO


Votarea strategiei județului pentru perioada 2014 - 2020 de către consilierii județeni a fost un motiv de galceavă între consilierii Steluța Racolța (PDL) și Dan Canta (PSD).

Această strategie constituie un document programatic pentru alocări de banii pentru sesiunea 2014 - 2020, pentru județul Cluj. (...) Eu vreau să felicit executivul Consiliului Județean Cluj care a contribuit la elaborarea acestei documentații. Bineînțeles o consider o victorie sau un trofeu pe care PDL și-l poate asuma, în condițiile în care acest proiect a fost depus, a fost accesat și a fost implementat integral în perioada mandatului  președintelui Alin Tișe”, a spus Steluța Racolța.

Ultimele cuvinte ale consilierului PDL l-au iritat la maxim pe Dan Canta, care a trecut la atac.

Avem propuneri care nu sunt cuprinse în această strategie. Am făcut propunerea cu împăduriri și cu alte chestiuni. Deci să nu-și atribuie ei mai multe decât ar trebui în mod cinstit și corect să își atribuie. Să păstrăm corectitudinea acolo unde este că tot fac referire la cinste, corectitudine și așa mai departe. Stați în locul în care sunteți”, a replicat nervos Dan Canta, consilier județean PSD.

Mergem pe un program complet nerealist, program care nu ne aparține în totalitate nouă. Noi avem și alte chestiuni care trebuie să ducă județul înainte, pentru că acești băieți (n.red. PDL) nu s-au gândit niciuun moment că este criză, că în această criză trebuie să dezvolți parcuri fotovoltaice, să îți aduci energie etc. Multe alte chestiuni pe care nu le-au prevăzut”, a mai spus Canta.

 

Consilierii județeni au votat în cele din urma strategia județului în forma existentă.

 

Tise a finalizat Strategia de Dezvoltare a Clujului 2014-2020. Nu zice nimic despre proiectul lui "faraonic" de un miliard de euro VIDEO

Comentarii Facebook