Boc: La Cluj se trăiește ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano. Clujenii m-au ales să trăiască bine


Primarul Emil Boc susține că clujenii l-au ales să trăiască bine, ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano.

Edilul a lăudat cumpărarea de autobuze fără șofer în Cluj-Napoca, care nu vor fi conduse de nimeni, dar în realitate vor fi supravegheate de un șofer. 

Această idee de a avea un transport public verde, nepoluant, înseamnă sănătate pentru clujeni. Primele autobuze autonome dau semnalul că Clujul este un oraș al inovării. Aici, la Cluj, este o calitate a resursei umane foarte puternică, în cercetare, în inovare, în IT, sunt care trăiesc la fel ca la Munchen, Viena, Lyon sau Milano, unde mai sunt asemenea autobuze autonome”, a spus primarul Emil Boc, la Ziua Live.

Dacă noi tot vorbim de promovarea calității vieții și vorbim despre Munchen și Viena, am ajuns să fim cel mai scump oraș din țară!”, a spus moderatorul. 

Dacă vrei să ai calitatea vieții, nu poți să o compromit că îmi spune cineva mie ”Compromite calitatea vieții la Cluj, ca să nu se mai vorbească de Cluj!”. Vrem să trăim prost și să ne distrugem sănătatea? Eu nu cred că pentru asta am fost ales de clujeni, să trăim prost și să le distrug sănătatea. Am fost ales să trăim într-un oraș care să fie la fel de … sau măcar apropiat de ceea ce au văzut în Occident. De aceea au plecat 4 milioane de oameni și eu vreau să vină acasă. Pe mine mă interesează clujeanul, ca el să aibă o viață mai bună”, a replicat Emil Boc. 

Comentarii Facebook