Boc criticat dur, pe pagina emisiunii de radio unde era invitat: La al 5 -lea mandat NU aveți voie să nu aveți soluții de trafic


Primarul Emil Boc este criticat pentru că nu are soluții pentru problemele de trafic, deși este la al cincilea mandat.

Un primar la al 5-lea mandat NU are voie să spună, este imoral, că nu are soluții la trafic. Poi specialiștii din primărie nu au anticipat dezvoltarea orașului? Parkinguri intermodale la intrările în oraș, parkinguri modulare în cartiere, sunt soluții fezabile și realizabile în termen scurt. Nu mai comparati Clujul cu Viena sau Munchen, mai sunt cetățeni care au ieșit din județ…”, l-a criticat Ioan Pugna, unul dintre liderii taximetriștilor clujeni. 

Ar fi culmea sa zica ca nu au anticipat dezvoltarea orașului, cand ei au sustinut-o fervent. Făcea Boc PR Clujului ca fiind Mecca dezvoltării, ca sa aiba cetățeni platitori de taxe. Dar au uitat ca studenți cresc și au copii, locuri de munca, vor apartamente și au nevoie de infrastructura, creșe, spitale, scoli imprastiate in oras, nu toate în centru, drumuri, parcări. Iar prioritizarea asta de 2 bani mă scoate din minți, refacem străzi care erau decente, dar cartierele sunt în paragină și toate școlile sunt în centru”, a mai comentat o altă clujeancă.

Cu toate acestea, primarul Emil Boc a spus că are soluții: folosirea autobuzelor, renunțarea la mașini, pentru că Clujul nu mai este orașul autoturismelor. În plus, acesta le-a spus că ar face bine să pornească cu 2 - 3 ore mai devreme de acasă, dacă vor să ajungă la timp la serviciu.

Boc către cei care se plâng că întârzie la lucru din cauza traficului: Lenea nu ține loc de scuze

Comentarii Facebook