Boc a reușit să atragă mari branduri clujene în proiectul Capitală Culturală 2021


Primarul Emil Boc a reușit să atragă mari branduri clujene în proiectul Cluj Capitală Culturală Europeană 2020.

Edilul susține pe Facebook că ”reusita proiectului Cluj Capitala Culturala Europeana 2021 (CCE 2021) depinde de modul in care intreaga comunitate clujeana se implica alaturi de coordonatorii proiectului, institutii si companii. Cluj-Napoca CCE 2021 este un proiect al comunitatii, nu al unei institutii, nu al unui om si urmarim sa coagulam tot ce are mai bun comunitatea clujeana.

Salut faptul ca marile branduri clujene precum Terapia Ranbaxy - care a anuntat astazi oficial sprijinul pentru acest proiect - sunt alaturi de de comunitate atunci cand avem nevoie. Terapia este un model pentru alte branduri si nu numai, un model de sustinere in marile proiecte pe care un municipiu de talia Clujului le are”.

Emil Boc a mai precizat că ”suntem deschisi la orice solicitare de asociere la proiectul Capitala Culturala Europeana. Faptul ca Alba si-a manifestat intentia in acest sens ne bucura si urmeaza sa luam o decizie in acest an in ceea ce priveste depunerea dosarului pentru 2021: daca va fi o candidatura unica, individuala a municipiului Cluj-Napoca sau una extinsa, alaturi de regiuni precum Maramuresul, Alba”.

 

Clujul Capitală Culturală Europeană în 2021. Boc: Reuşita depinde de implicarea comunităţii

Comentarii Facebook