Reabilitarea drumurilor județene și construirea rampei de la Pata Rât, blocate din cauza firmelor care au câștigat licitațiile


Liderul consilierilor județeni ai PSD Cluj, Remus Lăpușan, a declarat că multe dintre proiectele majore de investiţii ale Consiliului Judeţean Cluj sunt blocate din cauza firmelor executante.

Lăpușan a dat ca exemplu Centrul Integrat de Management al Deşeurilor, unde firma miliardarului Georgică Cornu este în insolvenţă. Consiliul Judeţean Cluj așteaptă până în 25 ianuarie un răspuns din partea conducerii firmei pentru a vedea dacă își asumă continuarea proiectului şi piederile înregistrate de 7 milioane de lei.

Nu am găsit o soluție în ceea ce privește rampa ecologică. Acolo sunt discuții, dar eu ca și consilier județean aștept ca executivul să vină și să ne spună ce va face și să începem să finalizăm chestiunile care nu sunt în ordine la nivel de județ. Desigur că Spitalul Regional va avea o finalitate, iar în acest an să avem o primă machetă. Se tot vorbește de el de 8 ani de zile și împreună să stabilim date clare de finalizare și să fie niște certitudini”, a declarat Remus Lăpușan.

Lideul consilierilor județeni PSD Cluj a mai spus că drumurile județene sunt o prioritate, dar că au fost mari probleme cu firma Kiat. ”Și anul trecut drumurile județene arătau ca după bombardament. Eu vreau să găsim o soluție pentru a începe reabilitarea acestor drumuri sau în cel mai rău caz să le plombăm, pentru că nu mi se pare corect ca cetățeanul din județul Cluj să umble cu mașina prin toate hârtoapele și prin toate gropile și noi să nu facem nimic”, a precizat Remus Lăpușan.

 

Lucrările la rampa de la Pata Rât sunt BLOCATE. Firma Confort, a miliardarului Georgică Cornu, a intrat în insolvență

 

CJ Cluj a făcut pace cu firma KIAT. Vezi CÂND şi UNDE încep lucrările! VIDEO

Comentarii Facebook