Beldean Romulus-Remus, candidatul PMP la Primăria Cojocna


PMP Cluj își anunță candidatul pentru Primăria Cojocna. Organizația clujeană a Partidului Mișcarea Populară merge în lupta pentru Primărie alături de Beldean Romulus-Remus.

Un om antreprenor, bine-cunoscut în comuna Cojocna, domnul Beldean Romulus-Remus își concentrează programul de candidatură pe urgentarea Planului Urbanistic General, a Planului Urbanistic Zonal al comunei pentru a se crea un mediu propice investitorilor, susțin cei de la PMP.

Un alt proiect important pentru mandatul candidatului PMP este rezolvarea problemei transportului în comun. În comuna Cojocna încă nu există o linie de transport în comun care să asigure accesul locuitorilor de pe întreaga rază a comunei. Legat de asigurarea mișcării fluidă a locuitorilor din comună, domnul Beldean Romulus-Remus propune finalizarea procesului de asfaltare a tuturor drumurilor din comuna Cojocna și începerea lucrărilor de îmbunătățire a căilor de acces acolo unde este nevoie. Totodată, se va pune accentul pe introducerea utilităților de bază în toate satele din comuna Cojocna precum gaz, apă potabilă și rețea de canalizare.

În ceea ce privește potențialul de dezvoltare a turismului din Cojocna, candidatul PMP, Beldean Romulus-Remus susține că dorește să atragă fonduri pentru modernizarea Băilor Cojocna și mai mult, hotelul din incinta Băilor să fie adus la nivele europene.

Pe lângă aceste proiecte, candidatul Beldean Romulus-Remus spune că va încuraja întemeierea unor proiecte cu scopul de a ajuta fermierii și micile afaceri din comună pentru a dezvolta un sector economic independent și de lungă durată în comuna Cojocna, iar terenurile din jurul stațiunii vor fi introduse în intravilanul comunei.

Partidul Mișcarea Populară este un partid de dreapta conservatoare, sub tutela fostului președinte, Traian Băsescu. Organizația județeană PMP Cluj este condusă de către senatorul Lungu Vasile-Cristian care promite să ofere clujenilor cei mai buni candidați la primăriile din județul Cluj și consiliile locale.

Candidatul PMP, Beldean Romulus-Remus promite un mandat în care aleșii locali vor lua decizii transparente și în interesul locuitorilor comunei Cojocna. Pe durata mandatului său de primar, își dorește ca stațiunea Cojocna să fie introdusă în circuitul turistic național și internațional.

Comentarii Facebook