Băsescu: Motivul pentru care USL nu o să mă bată niciodată

 

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a spus, pe baza unui document, că USL încalcă legea atunci când cere reevaluarea listelor electorale de la referendumul din 29 iulie.


"Astăzi am să vă spun o mare taină. De ce USL nu o să reuşească să mă bată niciodată. Pentru că eu respect legea şi atunci când nu ma avantajează, iar ei nu respectă niciodată legea atunci când nu-i avantajează, dar de multe ori nu o respectă nici când ii avatajează, ceea ce arată că sunt nepregătiţi, adică nu ştiu carte.

Am să vă arăt nişte documente, o adevărată epopee a falsificării - un document cu sigla PSD datat 2 august 2012, deci după ce s-a terminat referendumul şi după ce au văzut rezultatele. Pe ultima pagină, în concluzie, spun aşa: Din totalul cetăţenilor români cu drept de vot se vor scădea cei cu domiciliul şi/sau reşedinta in strănătate care au apărut nelegal la referendum şi care sunt de ordinul milioanelor. La asemenea document nu poţi decât să-ţi faci cruce. E o dezinformare a propriilor lor membri şi primari, preşedinţi de CJ. Sigur că oamenii aceia nu stiu neapărat legea şi când primesc asemenea document spun că e legal.

Aceşti alegători au fost în listele elctorale la alegerile locale, iar pentru preşedinte trebuie scoşi. Sunt de un ridicol fără margine aceşti oameni. Îi împing către încălcarea legii pe aomenii lor din teritoriu. De aceea vă spuneam motivul pentru care nu vor bătea niciodată", a declarat Traian Băsescu.

Comentarii Facebook