Autostrada Transilvania are alocata suma de 35 de milioane de euro, dar lucrarile nu incep!


Autostrada Transilvania are alocata suma de 35 de milioane de euro, dar lucrarile nu incep, avertizeaza deputatul Mircia Giurgiu. 

Parlamentarul sustine ca acestia bani au fost prevazuti in bugetul pe 2011 si solicita de urgenta reluarea lucrarilor pentru finalizarea sectorului Gilau – Nadasel.
 
"Am depus o interpelare ministrului Transporturilor, Anca Boagiu, privind situatia lucrarilor la Autostrada Transilvania. Am primit raspuns ca in anul 2011, pentru aceasta investitie, sunt prevazuti 148 de milioane de lei, adica 35,6 de milioane de euro. Si atunci nu pot sa nu ma intreb de ce nu se lucreaza? Sunt bani alocati, recunoscuti de Ministrul Transporturilor. Astept sa continue lucrarile in special pe sectorul Gilau - Nadasel din judetul Cluj, asa cum au promis atat premierul Emil Boc cat si ministrul Boagiu", a afirmat Mircia Giurgiu.

Parlamentarul, propus pentru excludere din PDL pentru ca a votat impotriva Guvernului Emil Boc la ultima motiune, atrage atentia ca promisiunile facute de Executiv trebuie respectate.

"Segmentul Gilau – Nadasel ar putea fi finalizat in acest an. Asa a promis Guvernul si asa trebuie sa faca", a mai spus Mircia Giurgiu.

Lucrarile la Autostrada Transilvania au fost blocate in ianuarie 2011 din lipsa de finantare. Compania Bechtel a concediat aproape 700 de angajati si asteapta bani de la Guvern pentru reluarea lucrarilor.

 

Citeste si...

Emil Boc promite, in 2011, 10 km de autostrada intre Gilau si Nadasel, dar nici macar proiectarea nu e facuta

Ministrul Transporturilor, Anca Boagiu: Autostrada Transilvania intra in conservare pana in iunie

Comentarii Facebook