Accident la Teatrul National! Masina rastunata pe trotuar, peste un pieton - VIDEO Camere de Supraveghere - Galerie FOTO

 

Un accident grav s-a produs in Piata Avram Iancu, in fata Teatrului National. O masina s-a rasturnat din cauza vitezei, in momentul in care a schimbat banda de mers. 

 

FOTO ACCIDENT

 

"Un sofer care circula pe directia Prefectura - Calea Turzii nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers si, a trecut de pe banda a doua pe banda intai, s-a rasturnat. A ajuns pe trotuat unde a prins o femeie care circula regulamentar. Un pasager din masina rasturnata a fost ranit", a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Cluj, inspectorul Gina Pop.

 

Imaginile suprinse de camerele de supraveghere din Piata Avram Iancu arata ca autoturismul marca Ford a intrat intr-un rondou de flori si s-a rasturnat.

 

Imediat dupa producerea accidentului, doua echipaje SMURD si-au facut aparitia in fata Teatrului National din Cluj. Zona a fost izolata si cei doi raniti au primit ingrijiri medicale.

 

FOTO INTERVENTIA POMPIERILOR

 

Vezi si...

O tanara a fost ranita, iar o masina a ajuns cu rotile in sus in urma unui accident pe Calea Dorobatilor din Cluj-Napoca- VIDEO

Politist ranit in fata la Metro! O masina de politie a fost lovita de un sofer de 84 de ani - VIDEO

Comentarii Facebook