Aurelia Cristea s-a linistit: "Suprafata verde a Parcului Central nu va fi afectata de lucrarile de la linia de tramvai"


Aurelia Cristea, vicepresedintele PSD Cluj, a primit lamuriri in legatura cu traseul linei de tramvai. Acesta nu va trece prin parc asa cum a crezut, confundand lucrarile de la pista de biciclisti cu cele ale liniei de tramvai.

"Doresc pe aceasta cale sa-i multumesc d-nului primar Sorin Apostu ca a raspuns solicitarii mele de a da asigurari ca suprafata verde a Parcului Central nu va fi afectata de lucrarile de modernizare a liniei tramvai, chiar daca  a confirmat faptul ca se va lua din suprafata verde a parcului pentru pista de biciclete", a declarat Aurelia Cristea, vicepresedinte PSD Cluj.

Social-democratii clujeni i-au multumit primarului Sorin Apostu pentru "transparenta in actul de administratie publica, ca o dovada a faptului ca nu este nimic de ascuns, proiectele sunt in beneficiul real al cetatenilor, iar pretul stabilit este cel corect".

Alianta dintre PSD si PNL la nivel local are tot mai multe probleme, dupa ce au aparut "semnale" ca social-democratii au incheiat o intelegere cu PDL, ignorand-o pe cea cu liberalii.

Dovada cea mai clara este votarea in Consiliul Local de vineri, 1 iulie, a proiectului parcului fotovoltaic de la capatul Bulevardului Muncii. PSD a votat alaturi de PDL si UMDR, in timp ce PNL a votat importiva.

Intre presedintele PSD Cluj, Remus Lapusan, si consilierul local liberal, Steluta Cataniciu, a fost si un schimb dur de replici: "Va rog sa taceti, ca eu vorbesc acum. Eu va respect", a tunat Remus Lapusan.

 

Vezi si...

Satena din PSD, Aurelia Cristea, a comis-o din nou. Primaria Cluj: PSD a confundat pista de biciclisti din Parcul Central cu linia de tramvai FOTO

Tensiuni in USL Cluj! Remus Lapusan s-a certat Steluta Cataniciu: "Va rog sa taceti ca eu vorbesc acum" VIDEO

Comentarii Facebook