Atacuri intre Marius Nicoara si Alexandru Coroian pe tema coruptilor: "Nu Emil Boc i-a pus sa fure sau sa nu fure" VIDEO

Spiritele in emisiunea Stiri de Cluj LIVE de joi seara s-au aprins si cei doi invitati, Marius Nicoara si Alexandru Coroian, si-au lansat acuzatii grele.

Prim-vicepresedintele PDL Cluj, Alexandru Coroian, l-a intepat primul pe Marius Nicoara spunand ca a pierdut toate alegerile la care a participat.

"Daca dumneavoastra considerati ca credibilitatea pe care eu o am dvs. o demolati cu astfel de chestiuni e problema dvs. Eu nu v-am atacat. Dvs. nu ati participat la nicio alegere. Daca e sa recurgem la astfel de chestiuni, va spun ca eu am avut curajul sa imi asum cateva candidaturi si am obtinut procente. Eu nu m-as cobori sa va jignesc. Fara un partid si o lista in spate sunteti nimeni.

Sunt senator si am condus Consiliul Judetean. Si Emil Boc a devenit primar prin voia noastra. Daca nu era Alianta DA, castiga Ioan Rus. Daca noi, PNL -ul, mergeam cu PDL -ul castiga Ioan Rus", a reactionat presedintele PNL Cluj.

Discutia s-a calmat si Marius Nicoara si-a expus in continuare realizarile din mandatul pe care l-a avut ca presedinte al Consiliului Judetean Cluj si ce intentioneaza sa faca daca va castiga Primaria Cluj-Napoca. Spiritele s-ar reaprins in momentul in care Alexandru Coroian l-a intepat pe Nicoara, intrebandu-l de ce nu a fost in Parlament la votul guvernului. "Da si astazi am avut audiente. Permiteti-mi sa nu ma cobor la a va intreba eu pe dvs. ce ati facut in cele 8 ore la locul de munca. Nu coborati discutia la chestii personale si tiganesti", i-a replicat Marius Nicoara.

 

Top cinci candidati PDL la Primaria Cluj-Napoca! Pe care i-ai vota? VIDEO

 

Senatorul PNL si-a continuat atacul la adresa PDL. "Voi fi un primar liberal si nu cu 10 secretare si lacate la usa. Nu discutam despre coruptia din PDL, despre faptul ca in Consiliul Judetean domnul Coroian daca a ajuns vicepresedinte pentru ca vicepresdintele din acelasi partid cu dansul a facut ceea ce a facut. Nu discutam ca a patronat Emil Boc toata aceasta chestiune, pentru ca Sorin Apostu era viceprimar si director de directie tehnica atunci cand in Cluj toata lumea spunea ma duc la vama si Emil Boc era primarul Clujului", a atacat Nicoara.

"Domnul Emil Boc a girat mult lume, inclusiv pe domnia sa (n.red. Marius Nicoara), inclusiv pe Alin Tise, care a confirmat la Consiliul Judetean. Faptul ca unii sunt suspectati de anumite lucruri, este pana la urma o raspundere directa individuala, personala. Nu poate sta Emil Boc politist dupa fiecare. Cu asta trebuie sa fim de acord cu totii pentru ca la urma urmei nu Emil Boc i-a pus sa fure sau sa nu fure. Ma rog, sa fie suspectati ca au facut nereguli. Marea diferenta intre noi si USL este ca noi nu avem lucruri dovedite. Exista numai suspiciuni si am luat masuri ferme. I-am exclus din partid. Dar la USL ce vedem? Un Pop Virgil, care este membru PNL", a afirmat Coroian.

Enervat, Marius Nicoara l-a acuzat pe vicepresedintele PDL Cluj ca minte si a declarat ca "Virgil Pop nu mai este membru de partid".

 

Marius Nicoara: Daca ajung primar, voi construi un tren rapid intre Gilau si Cluj-Napoca VIDEO

Comentarii Facebook