Marius Nicoara le-a cerut scuze clujenilor pentru comparatia cu Ciorogarla! VIDEO


Senatorul Marius Nicoara, candidatul USL la Primaria Cluj-Napoca, le-a cerut scuze clujenilor pentru ca a comparat orasul cu Ciorogarla, spunand, in emisiunea Stiri de Cluj LIVE, ca nu a fost bine inteles.

"Eu nu am facut comparatie intre Cluj si Ciorogarla, ci intre nivelul de primar pe care il are fiecare comunitate, care fiecare primar deserveste un om. Primarul daca se duce premier sau presedintele tarii, in principiu, trebuie sa isi caute o zona in care demnitatea mare pe care a avut-o sa o pastreze. Nu este sub demnitate sa fii primar", a spus Marius Nicoara.

Atentionat de moderatorul emisiunii, Delia Carbune, ca multi clujeni s-au aratat jigniti de comparatia cu Ciorogarla, candidatul la Primaria Cluj-Napoca a spus ca: "Daca s-a inteles ca este vreo comparatie intre Cluj si Ciorogarla, atunci imi cer scuze publice, dar, repet, m-as jigni pe mine, pentru ca am marea mandrie de a fi clujean. Poate ca s-a inteles gresit sau poate ca nu am reusit eu sa ma fac inteles. Si Ciorogarla si Clujul si New York -ul au primari si sa ajungi din primar de Ciorogarla premier sau sa ajungi din primar de New York e un pas inainte. Dar o reintoarecere nu inseamna ca te intorci la o functie lipsita de demnitate. Eu candidez la o functie de primar! Nu consider lipsit de demnitate sa fii primar, dar cred ca daca as ajunge prim-ministru eu dupa aceea nu m-as intoarce ca si primar. M-as duce ambasador, consilier al presedintelui tarii unde poti sa iti folosesti experienta dobandita".

Afirmatia lui Marius Nicoara a starnit un adevarat scandal, reprezentantii PDL Cluj-Napoca cerandu-i demisia pentru ca a comparat orasul cu Ciorogarla.


Comentarii Facebook