Top cinci candidati PDL la Primaria Cluj-Napoca! Pe care i-ai vota? VIDEO


Prim-vicepresedinte al PDL Cluj, Alexandru Coroian, a dezvaluit in emisiunea Stiri de Cluj LIVE care este lista "informala" de candidati ai partidului pentru functia de primar al municipiului Cluj-Napoca.

"Cu siguranta, noi avem o gramada de resurse umane. Va fac teoretic o lista de candidati nediscutata formal, ci informal in partid. Incepand cu Emil Boc, pe primul loc, poate fi o varianta Radu Moisin, o alta varianta Stamatian. O alta varianta poate sa fie Mihail Hardau, o alta varianta poate sa fie Adrian Popa si o alta varianta Alin Tise. Ultima poate fi o varianta de lucru, ipotetica.

Noi acum ne concentram acum la Cluj-Napoca sa finalizam o serie de proiecte. Radu Moisin lucreaza acum pentru a face cat mai mult din proictele deja incepute. De la linia de tramvai, ca vorbim despre Sala Sporturilor, ca vorbim de zona centrala si strazi", a declarat Alexandru Coroian.

 

Vicepresedintele CJ Cluj: Alin Tise este candidatul de drept al PDL la Consiliul Judetean Cluj VIDEO

 

Intrebat daca Emil Boc va fi candidat la Primaria Cluj-Napoca va face tandem cu Alin Tise la Consiliul Judetean Cluj, Coroian a declarat ca: "Eu consider ca probabilitatea este extrem de mare, dar nu pot sa va dau o certitudine pentru ca suntem in evaluare. Calendarul PDL nu este facut din punct de vedere electoral, ci pe proiecte. Cred ca pana la sfarsitul lunii ne cristalizam pozitia pentru Cluj-Napoca. Vrem sa facem niste sondaje pentru a vedea care este perceptia publicului".

 

Marius Nicoara: Daca ajung primar, voi construi un tren rapid intre Gilau si Cluj-Napoca VIDEO


Comentarii Facebook