Atac fără precedent al lui Traian Băsescu: Firea, o șantajistă, iar Ponta, un procuror ratat



Președintele Traian Băsescu a susținut, marți, o conferință de presă în care i-a ”desființat” pe senatoarea Gabriela Firea și pe premierul Victor Ponta, care l-au acuzat pe șeful statului că a amenințat-o pe senatoare.

Ponta chiar a întocmit o plângere penală împotriva președintelui, pe care au semnat-o mai mulți parlamentari din partea guvernării.

O să încep cu Comisia Nana, comisie pe care a cerut-o Victor Viorel Ponta ca să ancheteze o afacere privată. Dacă ar fi citit hotărârile succesive ale CCR, Ponta ar fi aflat că persoane private nu pot fi chemate la comisii și anchetate. Este un abuz formarea Comisiei parlamentare de investigare a achiziției unui teren de către familia mea”, și-a început președintele Traian Băsescu discursul, potrivit Mediafax.

Doamna Gabriela Vrânceanu-Firea, o șantajistă de profesie, lansează o altă minciună, că firma ar fi fost inactivă. Că nu se putea face chitanță. Pentru un șantajist nu trebuie să știi prea multă carte. Pământul nu s-a vândut pe chitanță. Minciunile senatoarea șantajiste Firea au creat bule de dezinformare.

Uiltima invenție a lui Victor Viorel Ponta, de procuror ratat, cea de spălare de bani. Procuror ratat pentru că nu a făcut nicio ispravă ca procuror, doar o mai fi ascuns un dosar. Singurul element legat de activitatea de procuror a domnului Ponta pe care mi-o amintesc a fost declarația mamei procurorului Panait, că Ponta a fost ultimul care l-a văzut în viață. Cum poate și un om cu câteva clase că se poate face spălare de bani cu bani de la bancă”, a mai spus Băsescu.

Șeful statului i-a transmis și un mesaj Gabrielei Vrânceanu-Firea, precizând că nu e ”un atac la o femeie, e un atac la o șantajistă”.

Am să-i transmit un mesaj senatoarei șantajiste Vrânceanu-Firea, aducându-i aminte că a fost condamnată la plata unei amenzi pentru șantaj la adresa unui membru CNA. I-aș aduce aminte de șantajul făcut asupra șefului Consiliului Județean Ilfov ca să aprobe proiectele soțului ei. Și obținut aprobarea prin șantaj și trafic de influență. Înțeleg că Ponta vrea să o ia purtător de cuvânt, îl sfătuiesc să nu o facă. Femeia asta poartă ghinion oricărui bărbat pe care îl sprijină. Să-și aducă aminte ce rezultat a avut Mugur Isărescu, candidat la președinție, cu ea purtător de cuvânt. Doamna senator s-a simțit lezată că i-am spus să privească în ograda soțului, la Voluntari. O să vă spun un obicei.

În timp ce navigam după 9-12 luni de mers pe mare, rămâneam în concediu, și eu, și el. Concediile noastre erau de câte trei luni. Erau foarte mulți care nu stăteau trei luni, după o lună își căutat vapor să plece în cursă. Plecau. De ce? Vă las pe dumneavoastră să vă gândiți de cât de bine le era acasă. Mai sunt câteva lucruri, pentru ca doamna senator să stea liniștită. Nu e un atac la o femeie, e un atac la o șantajistă. La președinție funcționează o structrură care se numește Biroul Probleme Cetățenești. Spre exemplu, reclamă abuzuri ale Primăriei Voluntari pentru legea 10/2001. Reclamați a fost îndreptată spre organele abilitate. O altă petiție, o firmă care deține multe contracte cu Primăria Voluntari. O altă petiție legată de averea primarului și abuzurile acestuia. O altă petiție, reclamație împotriva primarului din Voluntari pentru nerespectarea unei hotărâri judecătorești. Deci.... cu privire la ce se întâmplă la Voluntari, am făcut-o în baza unei petiții.

Aș spune că doamna șantajistă Firea cu partenerul său de ultimă oră Victor Ponta ar putea și alte preocupări. Mă refer la premier. În loc să coboare în mocirla unor atacuri josnice, mai bine ar guverna țara, este nevoie de locuri de muncă pentru tineri, iar la UE avem 115 milioane de euro pentru creare de locuri de muncă pentru tineri, anul acesta și anul viitor. Nu s-a început nimic”, a mai spus președintele României.

Comentarii Facebook