Atac dur la adresa lui Boc. Membru USR: „Primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și încă două vieți, dacă DNA s-ar sesiza”


Un fost membru al Biroului Național USR a lansat un atac dur asupra edilului clujean. Reacția lui Elek Levente, vine în urma unei știri apărute în mediul online, potrivit căreia primarul Iașiului a fost plasat în control judiciar pentru 60 de zile pentru că ar fi închis ochii la Recepția unor clădiri care nu a respectat întocmai Autorizațiile de construire. 

Boc ar fi sub control judiciar trei vieți, dacă DNA ar compara realitatea din teren cu hârtiile de recepție a lucrărilor

Levente consideră că „primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și poate încă două vieți”, dacă DNA s-ar sesiza și la Cluj pentru verificarea corespondenței dintre procesele verbale de Recepție și realitatea din teren.

Dacă DNA s-ar sesiza și ar verifica corespondența dintre procesele verbale de Recepție și realitatea din teren, primarul Clujului ar fi sub control judiciar viața asta și poate încă două vieți. La Cluj sunt multe blocuri cu 1 sau chiar 2 etaje în plus. Sunt zeci și sute de garaje și poduri transformate în apartamente. Sunt trotuare și străzi care există doar în autorizații. Despre spațiile verzi nici nu are rost să discutăm. Sunt peste 500 de case fără autorizație de construire dar totuși sunt racordate la utilități”, a scris Elek Levente, membru USR Cluj și fost membru în Biroul Politic Național a partidului, pe pagina sa de Facebook. 

Fostul președinte USR a venit și cu o serie de imagini, pentru susținerea argumentelor sale.

În imaginile alăturate puteți observa lipsa trotuarului care este amenajată ca parcare. Strada din imagine în proiect figura la Lățimea de 14 metri. Observați indicatoarele de stradă îngustată pentru că în realitate strada are între 4 și 6 metri, abia trec două mașini simultan. Desigur clădirea are parcări subterane care zac aproape goale pentru că sunt vândute separat de apartament, la preț de garsonieră iar primăria și poliția locală închide ochii la parcările de pe trotuar”, a mai adăugat Elek Levente. 

usr 1.jpegusr 2.jpegusr 3.jpegusr 4.jpeg



Comentarii Facebook