Aspazia Cojocaru îl atacă pe Ponta: Nu îi permit unui puști, care n-a dat un examen corect în viaţă, să mă critice

 

Judecatoarea Aspazia Cojocaru l-a atacat dur pe Victor Ponta. 

 

Eu respect Legile, pe care le şi cunosc, spre deosebire de puştii (n.red. - cu referire la Ponta şi Antonescu) care mă critică la televiziuni. Eu sunt magistrat nu politician, ca să execut ordinele partidului. Şi nu permit nici unui puşti, care n-a dat un examen corect în viaţa lui, să mă critice! Pe mine nu mă poate nimeni intimida, orice ar spune despre mine (...)”, a declarat Aspazia Cojocaru.

 

Premierul Victor Ponta a declarat că miza la nivelul Curţii Constituţionale a fost de fapt ca judecătorul Aspazia Cojocaru să voteze pentru menţinerea în funcţie a preşedintelui Traian Băsescu.

 

Astăzi am realizat şi noi, cei din Guvern, şi cred că toată lumea că de fapt nu s-a dorit niciun moment să se afle cu adevărat câţi români sunt în acest moment cu drept de vot în ţara noastră, e drept că am aflat acest lucru, dar nu asta a fost preocuparea Curţii Constituţionale, preocuparea a fost de a mai convinge un judecător, de fapt o doamnă judecătoare să treacă în tabăra celor care îl susţin pe preşedintele Băsescu. (...) De fapt, cei de la Curte nu vroiau decât să o convingă pe doamna Cojocaru să voteze, nici nu au luat în seamnă ce am trimis noi şi atunci mă întreb de ce nu au convins-o de pe 3 august, că, uite, am mai pierdut 20 de zile inutil”, a declarat Victor Ponta.

Comentarii Facebook