Angela Merkel viziteaza UBB Cluj in 12 octombrie! Cancelarul Germaniei va primi titlul de Doctor Honoris Causa


Angela Merkel viziteaza UBB Cluj in 12 octombrie si va primi titlul de Doctor Honoris Causa.

"Marti, 12 octombrie 2010, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca acorda titlul de Doctor Honoris Causa, Cancelarului Republicii Federale Germania Dr. Angela Merkel, pentru contributia de importanta istorica la unificarea europeana si pentru rolul de importanta mondiala jucat in innoirea cooperarilor internationale", anunta reprezentantii UBB Cluj.

Programul vizitei va include si inaugurarea Institutului de Studii Germane al Universitatii Babes-Bolyai, urmata de o intalnire cu cadre didactice si studenti de la linia de studiu in limba germana din cadrul universitatii.

"Decizia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa a fost luata in Reuniunea din 29 mai 2009 a Senatului Universitatii Babes-Bolyai. Prin scrisoarea semnata de Cancelarul Federal al Germaniei Dr. Angela Merkel, adresata Rectorului Universitatii Babes-Bolyai, Prof. Univ. Dr. Andrei Marga, si transmisa la data de 28 iulie 2009 de Cancelaria Republicii Federale Germania, Cancelarul German a multumit pentru distinctie, a acceptat titlul si a subliniat venirea la universitatea clujeana", au mai precizat oficialii Universitatii Babes-Bolyai.

Comentarii Facebook