Univers T, modernizat de o firma "portocalie", specializata in construirea de drumuri si autostrazi!


Hotelul Univers T este modernizat de o firma "portocalie", specializata in construirea de drumuri si autostrazi. Semnalul de alarma este tras de liberalii clujeni, care cer o comisie de ancheta pentru ca lucrarile sunt in intarziere.

Consiliul Judetean Cluj a anuntat in 17 februarie ca lucrarile de "instalatii si finisaje la Pavilionul VEST al Univers T" vor fi facute de societatea NEWAMPORT COMPANY SRL, care a castigat licitatia si trebuie sa finalizeze lucrarile in termen de 6 luni.

Totul trebuia finalizat pana in luna august, dar termenul de predare a fost depasit cu 46 de zile. "Despre castigatorul licitatiei pentru lucrarile la fatada si valoarea acestora nu se stie nimic. Presedintele Consiliului Judetean Cluj, domnul Alin Tise, nu pare a fi deranjat de acest aspect, pentru domnia sa, totul este in regula. In schimb, noua ni se par cel putin ciudate o serie de coincidente legate de aceasta lucrare. NEWAMPORT COMPANI S.R.L., firma care inca executa lucrarile, a mai castigat licitatii doar cu C.J. ALBA, primaria BLAJ si cu o serie de primarii din judetul Alba, unde toti primarii reprezentau acelasi partid ca si presedintele Consiliului Judetean Cluj, respectiv PDL", precizeaza Gavrila Iuga, vicepresedintele PNL Cluj.

Liberalii sustin ca nu mai mira pe nimeni ca o firma "din arcul clientelei portocalii" a castigat licitatia, dar "e batator la ochi ca o firma ce se ocupa si figureaza ca si activitate, conform clasificarilor CAEN, la pozitia "Lucrari de constructii a drumurilor si autostrazilor", sa execute lucrari de instalatii si finisaje la un imobil!".

PNL Cluj solicita "infiintarea unei comisii speciale de ancheta la nivelul Consiliului Judetean, care sa analizeze si sa verifice pe de o parte modul in care s-au desfasurat lucrarile la Hotel Univers T, iar pe de alta parte calitatea acestora. Publicarea castigatorul licitatiei si suma alocata pentru lucrarile la fatada Pavilionului Vest a hotelului Univers T", a mai declarat Gavrila Iuga.

Potrivit unui comunicat de presa al Consiliului Judetean Cluj pentru lucrarile de la Univers T s-a organizat o licitatie si ca "din cele 12 societati inscrise doar sase au indeplinit conditiile de clasificare, castigatoare fiind declarata SC NEWAMPORT COMPANY SRL, care a prezentat oferta cea mai mica, in valoare de 1.384.609,12 lei".

Comentarii Facebook