Andrei Marga si Michael Shafir, dati afara de la UBB Cluj pe usa din spate


Studentii de la Facultatea de Studii Europene au primit pe mail un mesaj in care sunt anuntati ca profesorii Andrei Marga si Michael Shafir nu vor mai preda la aceasta facultate.

"In calitate de student al Facultatii de Studii Europene, am primit in aceasta dimineata urmatorul mail: Profesorii ANDREI MARGA (CV) si MICHAEL SHAFIR (CV) au depus cereri de prelungire a contractului de predare la FSE. Azi, Consiliul Facultatii a respins prin vot cererile lor.

Incepand de astazi :

NU mai pot preda la FSE
NU mai pot coordona lucrari de licenta
NU mai pot coordona lucrari de disertatie
NU mai pot coordona doctorate", ne-a scris o studenta.

Profesorul Andrei Marga a declarat ca nu a depus nicio cerere de prelungire a contractului. "Nu am solicitat nimic in acest sens si pot sa spun ca activitatea mea cu UBB Cluj s-a terminat in momentul in care mi-am depus mandatul de rector", a spus Marga din Israel, unde preda.

Profesorul Michael Shafir a adus unele nuantari si a precizat ca Facultatea de Studii Europene a propus sa isi continue activitatea si sa fie platit cu ora. "Ni s-a propus amandurora sa ne continuam activitatea la plata cu ora. Am anuntat demult ca la plata cu ora se plateste numai pe centura", a spus Michael Shafir, pe Facebook.

Vezi AICI ce a declarat prodecanul Facultatii de Studii Europene, Nicolae Paun.

Comentarii Facebook