Miercuri 24 Aprilie

Alin Tișe: Horea Uioreanu m-a amenințat că mă omoară

 

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, a declarat că Horea Uioreanu, cel care l-a bătut la alegerile din iunie 2012, l-ar fi amenințat că îl omoară. 

 

E cel puțin dubios ca și comportament. În stradă a urlat și a făcut asemenea aprecieri. Striga pe stradă că mă omoară și eram la patru metri de el și era cu un domn care nu era tocmai subțirel. Era unul dintre cei cu ceafa lată despre care s-a vorbit ulterior. Ca persoană nu știu cine e.

 

Era noaptea. Eu mi-am văzut de drum că eram singur. Nu mă aștept să recunoască, dar poate uitându-se în oglindă își va recunoaște chestiunea aceasta. Eu pun puțin preț pe ceea ce spune el. Nu mă aștept ca el să recunoască.

 

Aceste lucruri nu le spun dintr-o frustrare sau dintr-un complex. Eu am un sentiment confortabil. De ce? Pentru că nu am motive să mă consider inferior. Din punctul meu de vedere în ceea ce înseamnă o campanie electorală corectă am câștigat aceste alegeri. Evident, juridic nu pot demonstra, dar ce pot să vă spun este că nu am de ce să fiu nici frustrat și nici invidios pentru că este suficient să îl ascultați pe Uioreanu citind sau vorbind și atunci vă dați seama pe mâinile cui a ajuns acest județ”, a declarat Alin Tișe la postul de radio Realitatea FM. 

 

Între cei doi este o relație extrem de rece. Nervos că a pierdut alegerile, Alin Tișe ar fi plâns în sediul PDL, în luna iunie, în noaptea în care s-au aflat rezultatele. Din acest motiv nici nu s-a prezentat la ceremonia de predare a mandatului de la sediul Consiliului Județean Cluj.

 

Alin Tișe are la rândul lui un trecut presărat cu violențe în limbaj.

 

La începutul anului au fost prezentate de Știri de Cluj două scandaluri izbucnite imediat după ce Radu Bica, adjunctul lui, și Sorin Apostu au fost arestați. Întrebat de jurnaliști despre chestiuni legate de reținerea lui Bica, Alin Tișe și-a pierdut mințile. Pe Mihai Șoica de la Evenimentul Zilei l-a amenințat că îl calcă cu mașina, iar pe Cosmin Puriș, de la Ziarul Făclia de Cluj, că îl bagă la pușcărie.

 

Alin Tise ameninta un jurnalist ca il calca cu masina! VEZI intreaga inregistrare VIDEO

Comentarii Facebook