Alin Tișe, despre CRIZA prin care trece Cluj Arena: Eu l-am făcut, iar EI nu știu ce să facă cu el

 

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, cel care a dat drept exclusiv de folosință a stadionului clubului Universitatea Cluj, acuză actuala conducere a CJ Cluj de incompetență.

 

Este vorba de incompetenţa crasă a conducerii Consiliului Judeţean. Nu au soluţii. Eu am construit un stadion,  iar ei acum nu ştiu nici măcar ce să facă cu el. E tragic!  Doresc sa schimbe conducerea Cluj Arena si atunci lansează tot felul de aberaţii. Vorbesc tot felul de prostii. Cât de nepriceput poţi să fii să spui că nu există stadionul pentru că nu e întabulat sau că nu e omologat pentru Liga Campionilor?!

 

Dar, nici statuia lui Avram Iancu nu e întabulată, străzile Clujului, aeroportul şi alte proprietăţi publice ale statului nu sunt întabulate. Asta înseamnă că ele nu există?! Cum poţi omologa un stadion pentru Liga Campionilor dacă nu ai echipă care să joace în Ligă?!

 

Ei bine, regret că acest obiectiv e acum pe mâna unor nepriceputi la Consiliul Judeţean care sunt preocupati doar să se pricopsească.  Cei de la Cluj Arena nu sunt lăsaţi să conduca societatea, pentru că preşedintele CJ, în mod ilegal şi abuziv, ia decizii peste cei de acolo, deşi nu are competenţă.

 

În aceste condiţii, cu atât de mulţi incompetenţi care acum vremelnic conduc CJ, se impune ca această arenă să treacă la primărie. Altfel exista riscul ca aceştia să distrugă tot ce am reuşit să facem pentru clujeni, cu o muncă incredibilă în doar doi ani”, a spus Tişe, citat de provincianews.ro.

 

Tișe a construi stadionul exclusiv pentru U Cluj, dar acum clubul nu mai are bani să achite chiria, având datorii de 400.000 de lei. 

 

Horea Uioreanu și Emil Boc s-au întâlnit joi, 27 septembrie, în cadrul ședinței de Consiliu Local pentru a discuta despre modul în care va putea fi administrat stadionul.

 

Uioreanu a mers la Boc, la Primărie: Pe Cluj Arena se face SPORT, nu POLITICĂ! VIDEO

Comentarii Facebook