Uioreanu a mers la Boc, la Primărie: Pe Cluj Arena se face SPORT, nu POLITICĂ! VIDEO

 

Preşedintele Consiliului Judeţean a mers joi, 27 septembrie, la Primăria Cluj-Napoca, unde înainte de a începe şedinţa de Consiliul Local s-a discutat problema stadionului.

"Am venit aici ca să îi spun domnului Boc să înceteze cu politizarea acestui subiect. Pe Cluj Arena se face sport, nu politică", a spus Uioreanu.

Subiectul a fost abordat în fatţ tuturor membrilor Consiliului Local.

"Mi-am dorit ca după disputele care au avut loc pe tema Cluj Arena să vin în faţa Consiliului Local şi în faţa primarului Boc şi să expun un punct de vedere, pe care eu îl consider a fi corect. Asemenea obiective, cum este Cluj Arena, cum este Spitalul Regional de Urgenţă, nu este bine să fie politizate. Sportul se face pe arenă, sănătatea se dă în spitale, iar politica se face în alte locuri.

Dacă vrem să stricăm anumite lucruri, facem politică cu aceste obiective. Eu cred că dacă Clujul doreşte să fie Capitală Culturală Europeană în anul 2020, trebuie să existe nişte obiective mai comune. Lucrurile bune nu trebuie politizate. Am venit cu mâna întinsă, în semn de respect faţă de dorinţa de colaborare cu Consiliul Local", a declarat preşedintele CJ Cluj.

În următoarele zile două comisii din partea CJ Cluj şi din partea CL Cluj "vor găsi soluţia cea mai bună de colaborare pentru Cluj Arena".

"Repet: Consiliul Judeţean are bani şi sursele necesare pentru a întreţine Cluj Arena. Are suficiente forţe, pentru ca acest obiectiv să fie dezvoltat", a spus Uioreanu.

 

Comentarii Facebook