Miercuri 24 Aprilie

Parcarea din Piata Mihai Viteazu a fost deschisa. Atentie soferi: se taxeaza!


Parcarea din Piata Mihai Viteazu a fost deschisa si sistemul de taxare este funcional din aceasta dimineata, anunta Primaria Cluj-Napoca.

In total au fost amenajate 74 de locuri de parcare, dupa acelasi sistem folosit in Pietele Cipariu si Unirii, unde se plateste o taxa de 2 lei pe ora de stationare.
 
"Parcarea este supravegheata video, iar programul este permanent. Lucrarile de realizare ale parcarii au fost finalizate la sfarsitul lunii mai 2011. Cele 74 de locuri de parcare au fost amenajate catre firma SC Diferit cu care Primaria municipiului Cluj-Napoca are incheiat un contract de lucrari", a declarat Oana Buzatu, purtatorul de cuvant al Primariei Cluj-Napoca.

Municipalitatea a emis si o serie de instructiuni de folosite a parcarii:

La intrarea in parcare se elibereaza un tichet de acces pe baza caruia se efectueaza plata, in functie de timpul de stationare.

Utilizatorul are obligatia de a pastra tichetul, in baza caruia va face plata. Parcarea nu poate fi parasita decat prin introducerea tichetului achitat in automatul aflat la bariera de la iesire.

Autoturismul va fi pozitionat respectand limitele marcajului rutier care delimiteaza zona de parcare. Viteza de rulare in incinta parcarii este de maxim 5km/ora, iar nerespectarea semnificatiei indicatoarelor, marcajelor rutiere si a regulilor impuse atrage dupa sine sanctiunile contraventionale legale.

Achitarea texei se face la casele automate de plata, la sfarsitul perioadei de stationare, inainte de urcarea in autoturism, in calitate de pieton, utilizatorul avand obligatia de a parasi incinta parcarii in 10 minute de la efectuarea platii.

Comentarii Facebook