Miercuri 24 Aprilie

Alin Tișe a postat un clip cât de frumos e la Electric Castle. Ce i-a replicat cineva - VIDEO


Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a postat un clip de la Electric Castle, pentru a arăta cât de frumos este, dar totul s-a întors împotriva lui.

Festivalierii au fost furioși pe administrația județului, pentru lispa de implicare în susținerea pe partea de infrastructură a acestui festival, primul care a pus Clujul pe harta industriei de divertisment. 

Nu vă e rușine să postați așa ceva? Aseară au făcut oamenii ore bune să ajungă de la Cluj la Bonțida pentru că infrastructura nu mai face față de ani buni. Acolo sunt blocaje zi de zi, festivalul ăsta doar a pus capac. Județul ăsta e condus de 15 ani de niște derbedei”, a scris Dan Andrei Galea.

Probleme MARI cu accesul la Electric Castle! 3 ore pe drum spre Castel. Ce spune Andi Vanca

Organizatorul Electric Castle, Andi Vanca, a dat vina pe cei de la Drumuri Naționale și pe Consiliul Județean Cluj pentru lipsa drumurilor. ”Ai crede ca un festival de talia Electric Castle merita macar un drum cu 2 benzi pe sens. Sau macar un drum astfaltat. Sau macar un drum. Asta ca sa nu ramana blocati in trafic zeci de mii de oameni sau artisti prin aeroport”, a scris Andi Vanca, pe Facebook, după problemele de vineri.

Buna ziua,

Tronsonul de drum la care faceti referire este parte din ”drumul Bistritei”, un proiect major de modernizare a drumurilor judetene, proiect pentru care Consiliul Judetean a obtinut fonduri europene. Lucrările au început acum aproape două luni. Firma care lucrează este Napoca Construcții. Mi-aș fi dorit și eu să obținem finanțarea mult mai repede. 

Nu știu ce au făcut ”derbedeii” din ultimii 15 ani la care faceți referire și nici nu mă privește. Știu, însă, că actuala echipă a Consiliului județean a obținut în ultimul an fonduri europene record la nivel național, cea mai mare sumă fiind alocată tocmai pentru modernizarea drumurilor județene. Pentru așa ceva nu are de ce să îmi fie rușine. 

Regret, însă, că a trebuit să stați în trafic atât de mult, acesta fiind îngreunat și de starea carosabilului. Vă rog, țineți cont, totuși, că traficul aglomerat este firesc în cadrul unui festival de o asemenea anvergură, organizat într-o localitate mică, cu o capacitate a infrastructurii extrem de redusă. La fel de mult am stat și eu în trafic. 

Vă asigur că anul viitor nu veți mai avea parte de aceste neplăceri, cel puțin nu din cauza calității drumului. 

Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a replicat Alin Tișe.

Comentarii Facebook