Probleme MARI cu accesul la Electric Castle! 3 ore pe drum spre Castel. Ce spune Andi Vanca


Vineri seara, drumul spre Electric Castle a fost un calvar, pentru că cei 30 de kilometri până la Bonțida au fost parcurși chiar și în trei ore. 

Problemele au fost încă de după-masă și până seara, la 21.00. Au fost aglomerate toate drumurile care ies din Cluj-Napoca spre Jucu, dar cele mai mari probleme au fost pe centura Bulevardul Muncii - Apahida. După sensul giratoriu de la ieșire din Apahida spre Jucu a fost mai bine, dar la intrare în Bonțida iarăși s-a circulat bară la bară.

Probleme au fost și pentru că șoferii nu au vrut să intre în Răscruci, spre parcarea amenajată de organizatori, ci au insistat să intre prin Bonțida, de unde erau întorși de poliția rutieră, pentru că au acces numai cei cu cazare sau localnicii. Acest lucru a făcut ca drumul care venea dinspre Cluj-Napoca să fie în permanență blocat. În plus, taximetriștii opreau la ieșire din DN 1C, pentru a lăsa clienții, ceea ce se putea face amenajat pe un loc de lângă, dar nimeni nu s-a gândit la acest lucru.

Organizatorul Electric Castle, Andi Vanca, a dat vina pe cei de la Drumuri Naționale și pe Consiliul Județean Cluj pentru lipsa drumurilor. ”Ai crede ca un festival de talia Electric Castle merita macar un drum cu 2 benzi pe sens. Sau macar un drum astfaltat. Sau macar un drum. Asta ca sa nu ramana blocati in trafic zeci de mii de oameni sau artisti prin aeroport”, a scris Andi Vanca, pe Facebook, după problemele de vineri.

Pentru ziua de sâmbătă, sfatul este să nu mai încercați cu autoturismele să intrați în Bonțida, ci să urmați indicațiile polițistului care vă îndrumă spre parcarea cu plată (35 de lei pe zi). De asemenea, puteți merge din timp, pentru că se așteaptă mai muulți oameni în această seară.

De asemenea, mai este varianta de a merge cu trenul, care opreste la circa 2 km de festival.

Comentarii Facebook