Aeroportul International Cluj se inchide 3 zile in luna mai pentru lucrari de reparatie a pistei


Aeroportul International Cluj va fi inchis in luna mai timp de trei zile pentru efectuarea unor lucrari de reparatie la pista de 2.100 de metri.

Lucrarile vor consta "in reparatii la dalele de beton ale pistei de decolare-aterizare si reinnoirea imbracamintei pistei de decolare si de aterizare", se arata in anuntul de licitatie publicat de rolicitatii.ro.

Valoarea estimata a lucrarilor este de 3,6 milioane de lei, circa 840.000 de euro.

Ofertele pot fi depuse pana in 15 mai, iar finantarea va fi asigurata din bugetul Consiliului Judetean Cluj.

"Avand in vedere lucrarile de reparatii ce vor fi executate la pista de decolare-aterizare, traficul pe Aeroportul International Cluj-Napoca va fi suspendat în perioada 12 mai 2011, ora 8.00 – 15 mai 2011, ora 24.00. Pentru a veni in intampinarea pasagerilor, aeroportul colaboreaza cu companiile aeriene in vederea desfasurarii traficului pe alte aeroporturi. Cu privire la orarul zborului şi aeroporturile de plecare/sosire pentru aceasta perioada, precum si pentru alte informatii privind calatoria lor, pasagerii sunt rugati sa ia legatura cu companiile aeriene", se arata intr-un anunt postat pe site -ul oficial al Aeroportului International Cluj.

Comentarii Facebook