Mihail Hardau: PDL e o echipa de vaslasi condusa de Traian Basescu - VIDEO


Senatorul PDL Mihail Hardau, a declarat ca membrii democrat-liberali trebuie sa lucreze in echipa "precum vaslasii, dupa modelul Basescu".

"Eu asa vad echipa ca o echipa de vaslasi, modelul Basescu daca mai tineti minte, in care toti trag la vasle. Asta inseamna sincronizare, forta, directie. Asta ne trebuie noua si doresc ca noua echipa sa corespunda acestor deziderate. Avem nevoie de forta pentru ca uitati-va aici la Cluj USL -asii, locul I si II in sondaje la nivel national, s-au aliat sa ne bata pe noi de pe locul 3. Sunt o gogoasa umflata si o sa vedeti si dvs la alegeri cum o sa spargem aceasta gogoasa cu un ac. Noi il avem aliat pe cetatean. Clujenii sunt inteligenti si educati, nu sunt pomanagii. Trebuie sa nu trisam si sa nu fardam aici la Cluj pentru ca la lumina soarelui se vede", a spus Hardau, care candideaza la functia de presedinte executiv al PDL Cluj Napoca.

Senatorul a mai spus ca nu isi mai doreste un Cluj "plin de panouri publicitare care sa semene cu Coreea de Nord, ci unul care fie decent si in care partidele sa vorbeasca prin fapte". `

Candidatul la functia de presedinte executiv al PDL Cluj Napoca a facut referire la publicitatea electorala exagerata din timpul campaniilor.

Comentarii Facebook