Sorin Apostu este unicul candidat pentru functia de presedinte al PDL Cluj Napoca - FOTO

 

Alegerile pentru functiile de conducere ale PDL Cluj Napoca sunt in derulare la aceasta ora, iar unicul candidat pentru functia de presedinte este primarul Sorin Apostu. Pentru functia de presedinte executiv candideaza Mihail Hardau.

 

In discursul sau, primarul Sorin Apostu a vorbit despre realizarile de pana acum ale PDL in oras si in judetul Cluj. "Pot sa enumar aici tronsoanele de autostrada realizate, drumurile modernizate in Cluj Napoca, dar si proiecte viitoare cum sunt Sala Polivalenta si Centrul Cultural Transilvania, unde va functiona si Filarmonica Transilvania. Trebuie sa fim uniti pentru ca numai asa vom invinge", a spus Sorin Apostu.

 

Candidatul la functia de presedinte executiv al PDL Cluj Napoca, senatorul Mihail Hardau, a precizat ca "numai cu sinceritate vom reusi sa facem fata vaslasilor din USL care vin din urma si cred ca ne pot bate. Sunt o gogoasa umflata si o sa vedeti ca vom reusi cu un ac sa spargem gogoasa", a spus Hardau.

 

Alegerile sunt in derulare si intre candidati se mai gasesc consilierii locali Gheorghe Surubaru, El Hayes Roland, vicepresedintele Organizatiei de Tineret a PDL Cluj Napoca, Ovidiu Vasile Camnean, si directorul Regiei Autonome a Patrimoniului Public, Mircea Avram.

Comentarii Facebook