Adrian Gurzău ar putea ”plăti” cu Colegiul 4 pentru că a sfidat interesele din PDL

 

Deputatul PDL Adrian Gurzău ar putea pierde nominalizarea pentru Colegiul 4 - Camera Deputaților, după ce a sfidat interesele din PDL. Surse din rândul democrat-liberalilor susțin că pe acest Colegiu ar urma să candideze un nume ”greu”.

 

Deputatul Adrian Gurzău a condus Comisia pentru cercetarea abuzurilor în fața căreia a apărut Constantin Buzoianu, președintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA). 

 

Buzoianu a fost acuzat că primea bani de la Omniasig prin firma fiului său. Într-un raport întocmit de Comisia pentru cercetare a abuzurilor din cadrul Camerei Deputaților se precizează că există suspiciuni de incompatibilitate în cazul lui Buzoianu, deoarece fiul acestuia, Sorin Buzoianu, este asociat în mai multe societăți care activează în domeniul asigurărilor.

 

Buzoianu încasa un salariu de peste 20.000 de euro pentru funcția pe care o deținea, era sponsor oficial al Partidului Democrat Liberal, în contul căruia a virat în 2008 suma de 80.000 de lei, conform Național. În urma acestei anchete Buzianu a fost schimbat din funcție.

 

Pentru că a nesocotit ordinele partidului, Adrian Gurzău riscă să își piardă nominalizarea în Colegiul 4 - Camera Deputaților, fiind anchetat acum de comisia de etică a Alianței România Dreaptă (ARD).

 

Surse din cadrul PDL vorbesc despre faptul că în locul lui Gurzău ar urma să candideze Alin Tișe, nominalizat oficial pentru Colegiul 1 - Senat.

Comentarii Facebook