De ce se teme Alin Tișe? În ultimul an de mandat la Consiliul Județean Cluj nu a mai semnat niciun document - VIDEO

 

Fostul președinte al Consiliului Județean (CJ) Cluj, Alin Tișe, nu a mai semnat niciun document oficial al instituției în ultimul an de mandat, a dezvăluit, joi seara, în emisiunea Știri de Cluj LIVE Horea Uioreanu, președintele CJ Cluj.

 

Întrebat de jurnalistul Mihai Șoica dacă este adevărat faptul că în ultimul an de mandat fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, nu a semnat niciun document, Horea Uioreanu a afirmat că ”Da, este adevărat! Semna secretarul județului”.

 

Eu nu am găsit în ultimul an niciun fel de contract sau niciun fel de semnătură a lui Alin Tișe. Și eu mi-am pus întrebarea din punct de vedere al legalității. Părerea mea este că legalitatea este îndoielnică. Vorbim de contracte, de plăți, salarii. Tot timpul aceste documente se contrasemnează de președinte. În fiecare zi, și eu contrasemnez toate documentele. Chiar și cele bancare”, a afirmat Horea Uioreanu.

 

Niciun document nu a fost semnat de Alin Tișe. Asta s-a întâmplat din decembrie 2011 și până la finalul mandatului”, a mai afirmat Horea Uioreanu. 

 

Întrebat dacă crede că acest lucru are legătură cu arestările lui Sorin Apostu, primarul de atunci al Clujului, și Radu Bica, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Uioreanu a spus că nu știe care a fost motivația lui Alin Tișe. ”Eu zic că nu e un motiv, pentru că dacă știi ce ai făcut nu ai niciun motiv să nu semnezi. Nu l-am întrebat nimic pentru că nu mă salută, iar la predarea mandatului nu a venit, el fiind plecat din Consiliul Județean cu 10 zile înainte”, a mai spus Uioreanu.

 

Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu, a vorbit despre investiții la Știri de Cluj LIVE - VEZI toată EMISIUNEA

Comentarii Facebook