Miercuri 24 Aprilie

20 de milioane de euro pentru asfaltarea străzilor din Mănăștur până în Iris! Unde se va lucra - EXCLUSIV

 

Municipiul Cluj-Napoca a câștigat un proiect european în valoare de 20 de milioane de euro, care permite Primăriei să asfalteze o serie de străzi din Mănăștur și până în Iris.

 

Am semnat proiectul de modernizare  a tramei stradale. Un proiect de 90 de milioane de lei, adică peste 20 de milioane de euro, care vizează pe bani europeni, contribuție 85% Uniunea Europeană, asfaltarea următoarelor obiective: strada Calea Baciului, strada Primăverii, Splaiul Independenței, strada George Barițiu, strada Horea, Piața Gării, strada I.L. Caragiale, strada Căii Ferate, strada Oașului, Bulevardul Muncii și strada Căpitan Grigore Ignat. Plus patru poduri: podul peste Canalul Morii, Pod Horea, Pod este Nadăș și Podul peste Valea Chintăului.

 

Aceste străzi sunt prinse într-un program separat, pe fonduri europene, și care va intra în licitație în perioada următoare, adică în luna mai. După terminarea licitației, vom trece la execuția lucrărilor. 

 

Acest proiect este semnat de primarul municipiului Cluj-Napoca și de Ministerul Dezvoltării Regionale. Astfel că putem intra în organizarea licitației, urmând ca apoi să trecem la implementare. Să sperăm că nu vor fi contestații”, a declarat primarul Emil Boc, în exclusivitate la emisiunea Știri de Cluj LIVE, de joi seara.

 

Prin acest proiect vor fi refăcute complet străzile pe care circulă noul tramvai. Proiectul a fost semnat de primarul Emil Boc, zilele trecute. ”Proiectul nu mai este în povești, a fost semnat și va fi pus în aplicare. Din 90 de milioane de lei, 71 de milioane de lei este nerambrusabilă din partea UE, iar restul Primăria Cluj-Napoca”, a spus Emil Boc.

 

Termenul limită pentru implementarea acestui proiect este 31.07.2015 pentru toate aceste străzi.

 

În această noapte străzile din centrul CLUJULUI intră în reparații! Cât va dura și dacă TRAFICUL va fi afectat

Comentarii Facebook