Locuiești pe străzile Măceșului sau pe Mihai Românul? ÎNCEPE ASFALTAREA

 

Străzile Mihai Românul și Măceșului vor fi asfaltate în acest an, a promis primarul Emil Boc, joi seara, în emisiunea Știri de Cluj LIVE.

 

Vreau să știe clujenii că începem și programul de asfaltare a străzilor care sunt programate în acest an. Este vorba despre strada Măceșului și Mihai Românul.

 

Nu puteau fi făcute până acum lucrările pentru că trebuiau finalizate alte lucrări, ale altor regii. În al doilea rând, trebuiau finalizate lucrările care țineau de canalizare și de toate aspectele de corelare cu regiile din subordinea noastră. Acum, pot să vă spun că intrăm în linie dreaptă și în acest an vor fi asfaltate și Măceșului și Mihai Românul. Sunt străzi grele, cu noroaie, cu probleme. Am fost acolo săptămâna trecută și era ploaie și noroi.

 

Nu mi-a plăcut ce am văzut. Cui îi poate face plăcere să aibă o așa stradă, dar alături de alte 800 de străzi asfaltate, vine și vremea acestor străzi, din cartiere care extind Clujul. 

 

Vom asfalta peste 15 străzi, complet, în acest an. Totul depinde de modul în care ne vom corela cu cei de la regii, în special de la gaz. Multe străzi importante vor face obiectul asfaltării”, a spus Emil Boc, în emisiunea moderată de Delia Cărbune (Vezi AICI toată emisiunea).

 

În această noapte străzile din centrul CLUJULUI intră în reparații! Cât va dura și dacă TRAFICUL va fi afectat

 

Comentarii Facebook