Centrul CLUJULUI va fi ASFALTAT contra cronometru! Cât va dura și cum va fi afectat TRAFICUL

 

Primarul Emil Boc a anunțat, joi seara, la emisiunea Știri de Cluj LIVE, că toate străzile din centrul orașului vor intra în reparații în această noapte.

 

Vremea ne-a împiedicat să intervenim așa cum ne-am fi dorit noi, dar acum pot să vă spun că dacă mergeți pe Podul Calvaria în această noapte se finalizează lucrările la carosabil. De asemenea, în noaptea aceasta și mâine, în zona centrală, se va intra într-un program masiv de frezare și plombare. Îmi cer scuze, dacă mâine în Cluj-Napoca vor fi câteva zone frezate, pentru că nu va fi asfaltat totul în această noapte, dar am dispus să se lucreze intensiv vineri, pentru că sâmbătă plouă din nou. 

 

Astfel, totul se va face în această noapte și mâine. Evident, că săptămâna viitoare vom continua lucrările în toate cartierele orașului și vom intra concomitent în patru cartiere ale municipiului. Sunt două firme care au contracte și vom intra în Mănăștur - Zorilor și în Gheorgheni - Mărăști. Astfel încât să prindem tot ceea ce înseamnă asfaltări de străzi, alei și trotuare dintre blocuri”, a precizat Emil Boc.

 

Primarul a recunoscut că în zona centrală au apărut zone cu găuri în asfalt, dar a spus că este de vină fenomenul de îngheț - dezgheț. ”Am fi interveni mai repede, dar vremea nu a ținut cu noi si cu firmele de construcții”, a spus Emil Boc.

 

Vezi AICI întreaga emisiune. 

Comentarii Facebook