Zboruri din România spre Italia, anulate din cauza grevei personalului de handling


Greva personalului de handling la sol din Italia a dus la anularea unor zboruri din data de 15 iulie.

Wizz Air a anunțat că deja sunt probleme.

Deoarece sunt planificate greve ale personalului de handling la sol în toată Italia pe 15 iulie, Wizz Air dorește să informeze că durata călătoriei către aeroporturi, check-in-ul și controalele de securitate pot dura mai mult decât de obicei. Recomandăm cu insistență pasagerilor să își planifice în consecință și să aloce suficient timp pentru a ajunge la aeroport și a efectua toate formalitățile necesare la biroul de check-in, la controlul de securitate și la poarta de îmbarcare. Chiar dacă grevele sunt în afara controlului nostru, Wizz Air face tot posibilul pentru a minimiza perturbările. Cu toate acestea, compania aeriană este, din păcate, nevoită să anuleze în această zi o serie de zboruri din și spre Italia, care nu vor fi gestionate de către furnizori. Wizz Air le oferă pasagerilor afectați opțiunea rambursării sau a reprogramării”, spun cei de la Wizz Air.

În cazul în care un pasager și-a rezervat biletul prin intermediul unei agenții/unui terț, recomandăm să ia legătura cu agentul pentru a fi informat în timp util cu privire la situația zborului său. De asemenea, le recomandăm pasagerilor să verifice funcția Flight Status de pe website-ul nostru sau din aplicația Wizz Air pentru a verifica starea zborului înainte de a se deplasa la aeroport”, au mai transmis cei de la compania aeriană.

Wizz Air are probleme cu zborurile în ciuda acestei greve. Miercuri seara a fost anulat un zbor de la Bologna, iar pasagerii au fost tratați în ultimul hal de această companie care spune că este atentă cu pasagerii și are cea mai mare creștere din Europa. 

Wizz Air e făcută ”companie nesimțită” de turiștii abandonați în Bologna. Compania se apără - VIDEO

Comentarii Facebook