Violul ca armă de război. Soldaţii ruşi au violat și ucis o mamă şi pe fata ei de 15 ani. Cealaltă fiică, obligată să se uite pentru că ar fi „urâtă”


Atrocități fără seamăn continuă să comită ocupanții ruși pe teritoriul Ucrainei. Liudmila Denisova, comisarul pentru drepturile omului din parlamentul ucrainean, a dat publicităţii o nouă oroare comisă de soldaţii dictatorului de la Moscova. Atenție, urmează informații cu puternic impact emoțional!

Militarii ruși au violat și ucis cu brutalitate o femeie și pe fiica ei de 15 ani, în Irpin. Cealaltă fiică a victimei, o fată de 17 ani, a fost nevoită să se uite la tot. Cazul a fost făcut public de Liudmila Denisova, comisarul pentru drepturile omului din parlamentul Ucrainei, scrie observatornews.ro.

În Irpin, trei ocupanți rasiști au violat o mamă şi pe fiica ei în vârstă de 15 ani. Le-au bătut şi abuzat cu o cruzime extremă. Ambele au fost ucise. Cealaltă fiică, de 17 ani, a suferit un şoc fiind obligată să privească tot, iar apoi să stea cu cele două cadavre în casă timp de 4 zile", a declarat Denisova.

Acum, psihologii o consiliază pe fată, singura supraviețuitoare a întregii familii. Copila a povestit că, în timp ce mama şi sora ei erau violate și ucise, ea nu a fost atinsă de ruşi, „pentru că sunt urâtă". 

I-au spus: Trăiește și transmite altora", a mai scris pe Facebook comisarul pentru drepturile omului.

Comentarii Facebook