VIDEO. Mesaj controversat, lansat de o româncă întoarsă după 10 ani din Germania: „Acolo îţi iau libertatea. E naşpa pentru români"


O româncă întoarsă recent din Germania a stârnit controverse după ce a explicat într-o filmare, publicată pe o reţea de socializare, de ce a luat această decizie. Femeia are mai mulţi ani petrecuţi departe de ţară, dar a decis să revină acasă, în Bucureşti, „oraşul ăsta împuţit”.

În mesajul, devenit viral, românca susţine că în Germania nu eşti liber şi că e „naşpa", mai ales pentru români. Femeia nu explică la ce se referă, iar postarea ei a stârnit sute de comentarii pro şi contra, scrie Antena 3.

De ce m-am întors din Germania după atâţia ani? Toţi românii cred că Germania e „mega" şi că neapărat trebuie să ajungi acolo, pentru vei avea mulţi bani, e o ţară civilizată, ai spitale, ai şcoală bună, drumuri, autostrăzi, civilizaţie.  

Ce nu-ţi spune nimeni e că e naşpa, pentru noi ca români în special. Şi pentru ei, săracii, dar ei nu ştiu. Germania nu te lasă nici să trăieşti, dar nici să mori. Cel mai nasol e că-ţi ia libertatea. Da, deci nu ştii ce înseamnă să fii liber până nu pleci din România. Doar atunci ajungi să apreciezi libertatea pe care o ai aici. 

Mie chiar îmi place în Bucureşti, oraşul ăsta împuţit. E acasă, are o super-vreme, veselie şi viaţă bună!", spune femeia, într-un filmuleț publicat pe TikTok. 

Comentarii Facebook