Luni 24 Ianuarie

Viitorul an școlar va fi mai lung decât actualul, spune Sorin Cîmpeanu. Când vor începe copiii școala, în toamnă


Vești proaste pentru elevi. Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat că viitorul an școlar va avea o perioadă de cursuri mai lungă decât actualul an. Școala ar putea începe mai repede și s-ar putea termina mai târziu în comparație cu datele cunoscute, a spus Cîmpeanu.

Ministrul Sorin Cîmpeanu a făcut anunțul marți seara.

Ar putea începe mai devreme, posibil între 3 și 11 septembrie și ar putea să se termine mai târziu... va fi o perioadă de cursuri mai lungă, nu vă pot spune acum”, a dezvăluit ministrul Cîmpeanu, la Digi24, citat de Mediafax. 

Propunerea ministrului va fi analizată de specialiști în perioada următoare și apoi vor fi anunțate datele de începere și de încheiere ale viitorului an școlar.

Structura acestui an școlar nu va fi modificată, a precizat Sorin Cîmpeanu.

Klaus Iohannis a semnat! Elevii vor avea o nouă materie

Elevii români vor studia ”educație pentru mediu”, după ce legea care prevede apariția noii materii școlare a fost promulgată de Klaus Iohannis. Inițiatorii susțin că învățământul primar este locul potrivit pentru a introduce noua materie.

Legea care prevede apariția noii materii școlare legate de protecția mediului înconjurător a intrat în vigoare luni, după promulgarea de către președintele Klaus Iohannis și apariția în Monitorul Oficial.

Comentarii Facebook