VIDEO - Un bărbat a scos pistolul şi a împuşcat de patru ori un tânăr care îi pregătea un kebab, pentru că „preparatul a avut prea puțină sare”


Momentul teribil în care un client înfometat şi-a vărsat furiat asupra unui bucătar a fost surprins de camerele de surpaveghere. Bărbatul a scos un pistol şi l-a împuşcat de patru ori pe tânărul care îi pregătea kebabul pentru că „l-a făcut să aştepte prea mult”.

Clientul nerăbdător, Federico Pecorale, în vârstă de 29 de ani, a fost arestat după ce l-a împușcat pe Yelfri Guzman, în vârstă de doar 23 de ani. Incidentul șocant a avut loc într-un restauant pe nume Casa Rusti din Piazza Salotto, localitatea Pescara din Italia. 

Imaginile de la fața locului par să îl arate pe Pescorale împușcându-l pe bucătar de mai multe ori, în timp ce o altă angajată se adăpostește într-un colț, în stare de șoc. 

De ce s-a enervat agresorul

Federico, originar din Montesilvano, îşi aştepta comanda la o masă de afară. La un momentdat a intrat nervos în restaurant pentru a-l certa pe bucătar în legătură cu o porţie de kebab care avea prea puţină sare. La scurt timp, suspectul a scos o armă şi l-a împușcat pe tânărul bucătar, originar din Republica Dominicană, de mai multe ori, relatează The Sun.

După incident, atacatorul ar fi căutat să se ascundă la câteva rude care locuiau în zonă, înainte de a se urca într-un taxi şi de a fugi spre nord. Poliţia l-a arestat la o benzinărie de pe autostrada A14 din provincia Pesao şi Urbino.

În timpul unei percheziții, ofițerii ar fi găsit un pistol semi-automat. Federico Pecorale fusese pensionat pe caz de boală, după un accident de mașină la vârsta de 19 ani care l-a lăsat cu leziuni grave ale creierului, transmite la Reppublica. Avocatul său, Florenzo Coletti, a declarat pentru Il Centro că acuzatul purta întotdeauna o armă cu el, deoarece era adesea batjocorit pentru dizabilităţile sale.

Tânărul împuşcat se teme că ar putea rămâne în scaun cu rotile

Victima în vârstă de 23 de ani a declarat presei locale că este „îngrozită” de cele întâmplate. Yelfri mărturiseşte că se teme că nu va mai putea merge niciodată din cauza leziunilor.

M-am gândit: sunt mort, sunt mort în curând. M-am rugat atât de mult lui Dumnezeu. Nu știu ce i-a stârnit furia. A venit în ultimele două zile să mănânce, nu îl cunoşteam. Mâncase câţiva şi mai ceruse zece. Mi-a spus totuşi să-i fac mai săraţi, pentru că primii nu aveau destulă sare”, a spus acesta. Ancheta este în continuă desfăşurare.


Comentarii Facebook